UAH
  • EUR
  • USD
Порівняння
Добавте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Магазин воротних систем та парканів під ключ №1 в Україні.
Графік роботи:

Пн-Пт 09.00 - 18.00

Сб 10.00 - 16.00

Київ, вул. Перемоги, 20

0
Мій кошик

Паркани з євроштахетника

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Ціна на – паркани з євроштахетника в Україні, Києві

Назва товару

Ціна

🔥 Паркан 20 метрів з євроштахетника 1ст на металевих стовпах

45000 грн

🔰 Паркан 20 метрів з євроштахетника 2ст на металевих стовпах

69736 грн

 

Паркан з євроштахетника - актуальна класика на всі часи

паркан з металевих штахетНапевно, важко буде знайти популярніший у світі тип парканів, ніж штакетник. Вертикально розташовані штахети – це перше, що асоціюється у нас зі словом паркан. Популярність даного типу огорож пояснюється простотою і дешевизною та простотою у виготовленні, зробити його можна було елементарними інструментами і без особливих навичок володіння ними. Та й доступність матеріалу - дерева завжди були в достатку.

Звичні більшості штахетні огорожі з нашого дитинства так само не втрачають актуальності і в наші дні. Так, змінилися матеріали, дедалі рідше використовуються класичне дерево, яке поряд з дешевизною мало і ряд недоліків, головним з яких була його недовговічність. Вплив вологи, опадів та комахи вимагали постійного догляду за огорожею та її регулярного ремонту. Сучасний штахетний паркан - це насамперед метал, а саме прокатна сталь. У порівнянні з деревом це практично вічний матеріал, не схильний до впливу зовнішніх факторів, і при належному рівні догляду, без механічних пошкоджень може прослужити практично вічно. Звичайно, якщо це продукція від перевіреного виробника з якісним покриттям. У нас цей штакетний паркан з металу відомий під назвою євроштахетник.

Паркан зі штахетника - переваги та недоліки

ворота з євроштахетникаДо явних плюсів сучасного металевого паркану зі штакетника насамперед можна віднести:

  • Дешевизну. Так, і досі це найдешевший варіант огорожі, яким впевнено конкурує в цьому плані навіть із домашньо виготовленим парканом із зашивкою із профнастилу.
  • Простоту конструкції. Дві горизонтальні несучі деталі, і вертикально прикріплені до них ламелі-штахети - що може бути простіше? А просто означає надійно.
  • Ремонтопридатність. Замінити пошкоджену штакетник просто без застосування складних інструментів і навичок. А купити штахети на огорожу можна у нас у колір готової секції.
  • Вентиляція. Відстань між штакетником дозволяє проникати повітрю у двір. Для садівників та при щільній забудові, особливо в літню спеку – найцінніша властивість.
  • Низька парусність. Щілини між штакетником мінімізують вплив вітру, а значить, а сам паркан і стовпи простоять довго.
  • Зовнішність. Паркани з євроштакетника в цьому плані дуже універсальні, але особливо вони сподобаються поціновувачам популярного нині сільського або етнічного стилю в різних варіантах - від провансу до зовсім рустикальних архітектурних форм.

Якщо торкнутися мінусів даного типу огорож, то їх по суті немає. Паркани з євроштахетника можуть бути різноманітними за виконанням, що може змінювати їх властивості. Наприклад, у вас край ділянки виходить на північ, і зайва вентиляція вам ні до чого, або ви просто бажаєте приховати ваше подвір'я від зайвих очей - можете купити паркан зі штахетника з двостороннім заповненням.

Паркан з євроштахетника - асортимент на будь-який смак та потребу

паркан з металевого штахетникаЄ чимало варіантів за формою виконання секції, профілю самих ламелей, товщини сталі, її покриття. Сучасний паркан штакетник за асортиментом може задовольнити будь-якого, навіть найвибагливішого користувача. Якщо ви задумали купити паркан штакетник із металу, то у нас ви можете вибирати з:

  • 4 типи профілю самої штахети.
  • 10 варіантів заповнення секції.
  • Двох товщин профілю сталевих ламелей.
  • Реалізації як в одне, так і у двосторонньому виконанні.
  • Великий вибір кольорів за каталогом RAL, включаючи текстурні фарби та варіанти під цеглу, дерево або камінь.

Як бачите, вибирати є з чого, і для цього краще проконсультуватися з нашими фахівцями, які допоможуть підібрати оптимальний варіант за довжиною секцій та іншими характеристиками, а також організувати доставку.

Паркан євроштахетник - дуже універсальний тип огорожі, який дозволяє як відгородити ваше подвір'я від вулиці та сусідів, так і застосовувати його як внутрішній декоративний або розподільчий елемент. Наприклад, виділити окремо палісадник або іншу функціональну зону всередині ділянки. Володіючи високими естетичними якостями та варіативністю виконань, паркан зі штахетника допоможе створити у вашому дворі ту теплу, по-справжньому лампову та домашню атмосферу. А якісні застосовані матеріали та виконання гарантують довгу службу за мінімального догляду.

 

Популярні запити
Купити паркани ранчо Купити стандартні паркани Купити паркан із лазерною різкою
Купити паркан з металевого сайдингу Купити комплекст TETRIX (КСС) "Збери сам" Купити сучасний паркан
Купити паркан пайп Купити паркан із профнастилу Купити стовпи для паркану
Купити клінкерний стовп (під цеглу) Купити цегляний стовп Купити модульні блоки для паркану
Купити паркан жалюзі Лєго Купити паркан орнамент Купити паркан жалюзі металевий
Купити паркан горизонт Купити модульні блоки для паркану Купити паркан під ключ
Купити паркан жалюзі Дуос/Твінго Купити набірні стовпи для паркану Купити паркан жалюзі
Вгору